T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / BUCAK - Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BOSMTAL olarak Okul Müdürümüz Ayşe Ünal ve Müdür Yardımcılarımız Müjdat Güllüçay ve Gülşen Kurt, Kocaaliler, Karacaören Ümmü Yaman ve Elsazı Yenice Ortaokullarını ziyaret ederek okulumuzun tanıtım faaliyetini gerçekleştirdiler.

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Okul Müdürümüz Ayşe Ünal ve Müdür Yardımcılarımız Müjdat Güllüçay ve Gülşen Kurt, Kocaaliler Ortaokulu, Karacaören Ümmü Yaman Ortaokulu ve Elsazı Yenice Ortaokulunu ziyaret ederek okulumuzun tanıtım faaliyetini gerçekleştirdiler.

Tanıtım faaliyetinde okulumuzun alanları, sunduğu imkanlar, mesleki eğitimin boyutu, istihdam faaliyetleri ve eğitim-öğretim uygulamaları anlamında bilgilendirme yapıldı. Okul Müdürümüz Ayşe Ünal, bu sene LGS sınavına girip lise tercihi yapacak öğrencilere okulumuzun sunduğu fırsatları tanıtırken öğrencilerin hayatına ışık tutacak bilgileri paylaştı. 

Müdür Yardımcımız Müjdat Güllüçay, öğrencilere mesleki eğitim ile ilgili yapılan çalışmalardan bahsederken "Meslek eğitimi en güzel ve doğru yaşam eğitimidir, içerisindeki usta çırak ilişkisi ise yaşamınızı en güzel biçimde şekillendirecek bir dünya oluşturmanızı sağlar." diyerek usta çırak ilişkisinin önemine vurgu yaptı. Müdür Yardımcımız Gülşen Kurt ise okulumuzdaki projeler, yapılan sosyal etkinlikler, ders dışı çalışmalar, yurtdışı faaliyetleri, yarışma ve sportif beceriler hakkında bilgi verdi.

Okulumuzda bulunan mesleki alanlarla ilgili sunumunda Ayşe Ünal, "Sizler bizim için öz evlatlarımız kadar değerlisiniz. Bizler eğitim neferleri olarak sizlere her anlamda daha iyi bir gelecek sunmak için varız. Mutlu ve iyi bir geleceğe sahip olmanız adına sizlere mutlu bir iş ve sosyal yaşam sunarak geleceğinizi inşa etmenize katkı sağlamak bizim en büyük görevimiz" diyerek öğrencileri motive etti. 

Konuşmalarında, öğrencilerin akademik ve teknik bilgi dünyasını geliştiren bir eğitim alacağını belirten okul müdürümüz Ayşe Ünal, sunduğumuz sosyal etkinlikler aracılığıyla da öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamasını desteklediğimizin altını çizdi.

Eğitim ve tanıtımlar sonrasında öğrencilere okulumuzun tanıtım broşürü dağıtıldı ve mobilya alan öğretmenlerimizin üretimini yaptığı hediyeler okul personeline sunuldu. 

Misafirperver yaklaşımları için ilgili okul personeline okulumuz adına teşekkür ederiz.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 10:06 - Görüntülenme: 48
  Beğen | 23  kişi beğendi