BURDUR / BUCAK - Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Tanıtım Faaliyetleri Kapsamında Çeltikçi 75. Yıl Ortaokulu, Çeltikçi Şehit Hüseyin Mertoğlu İmam Hatip Ortaokulu ve Bağsaray Ortaokulu'na ziyarette bulundu.

Okulumuz Müdür Başyardımcımız Ömer Saylık, Müdür Yardımcılarımız Gülşen Kurt ve Emre Özel, Çeltikçi 75. Yıl Ortaokulu, Çeltikçi Şehit Hüseyin Mertoğlu İmam Hatip Ortaokulu ve Bağsaray Ortaokulu'nu okul tanıtımımız için ziyaret ettiler.

Okulumuz hakkındaki genel bilgilendirmeyi müdür yardımcımız Gülşen Kurt yaparak eğitim-öğretim uygulamaları, projeler, yapılan etkinlikler, ders dışı çalışmalar, öğle yemeği ve barınma gibi imkanları tanıttı.

Koordinatör müdür yardımcımız Emre Özel okulumuzdaki alan ve bölümler ile ilgili bilgilendirme yaparken, Müdür Başyardımcımız Ömer Saylık öğrencilerin mesleki eğitim ve istihdam anlamında yönelttiği sorulara cevaplar verdi.

Eğitimler sonrasında öğrencilere okulumuzun tanıtım broşürü dağıtıldı.

Müdür Başyardımcımıza ve müdür yardımcılarımıza ve misafirperverlikleri için ilgili okul personeline kurumumuz adına teşekkür ederiz.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 22:20 - Görüntülenme: 12