T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / BUCAK - Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Tanıtım Faaliyetleri Kapsamında Hüseyin Türker Ortaokulu, Oğuzhan Ortaokulu ve Ertuğrul Gazi Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Okul Müdürümüz Ayşe Ünal, Metal Teknolojileri alanı öğretmenimiz Kadir Gökçe ve Bilişim Teknolojileri alanı öğretmenimiz Bayram Tüzün, bu sene LGS sınavına girip lise tercihi yapacak öğrencilere okulumuzun sunduğu fırsatları tanıtmak için İlçemiz okullarından Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu, Bucak Oğuzhan Ortaokulu ve Ertuğrul Gazi Ortaokuluna ziyarette bulundular.

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak öğrencilerin hayatına ışık tutacak bilgileri paylaşan Ayşe Ünal, genel bir okul tanıtımı yaparak öğrenciler için hayatlarını şekillendirecek okulumuz eğitim-öğretim uygulamaları, projeler, yapılan etkinlikler, ders dışı çalışmalar, yurtdışı faaliyetleri, yarışma ve sportif beceriler hakkında detaylı bilgi verdiler.

Okulumuzda bulunan mesleki alanlarla ilgili sunumunda Ayşe Ünal, "Hepiniz bizim için evlatlarımız kadar değerlisiniz. Bizler eğitim neferleri olarak sizlere her anlamda daha iyi bir gelecek sunmak için varız. Hayattaki tek amacımız gözlerinizdeki ışığın hiçbir zaman sönmemesi adına sizlere mutlu bir iş ve sosyal yaşam sunarak geleceğinizi inşa etmenize katkı sağlamak" olacak diyerek öğrencilerin zaman zaman alkışını toplayan motive edici konuşmalar yaptılar.

Konuşmalarında, öğrencilerin akademik ve teknik bilgi dünyasını geliştiren bir eğitim alacağını belirten okul müdürümüz Ünal, okulumuzda sunulan sosyal etkinlikler aracılığıyla da kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamasını desteklemek, sektörle işbirliği içerisinde olup yeni deneyimler kazanmalarını sağlamak, farklı branşlarda eğitim alan öğrencilerle etkileşimlerini artırmak ve toplumsal etkinlikler aracılığıyla toplumsal farkındalık becerilerini geliştirmek için çalışmalar yapıldığından söz ettiler. 

Okulumuz alanlarının tanıtım faaliyetini yapan öğretmenlerimiz Kadir Gökçe ve Bayram Tüzün ise, kurumsal yapımızın boyutu ve işlevinden bahsederek öğrencilerin hangi mesleklerde erbab olabilecekleri ve okulumuzda bu yönde hangi uygulamaları edinecekleri konusunda bilgilendirme yaptılar. 

Okulumuzun tanıtım etkinliğinde bizleri samimiyetle karşılayan okul personeline ve ilgiyle dinleyen öğrencilerimize kalpten teşekkür ederiz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 22:54 - Görüntülenme: 19
  Beğen | 8  kişi beğendi