Vizyonumuz / Misyonumuz

Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

Vizyonumuz: Ulusal ve uluslararası akredite edilmiş, sektöre eleman yetiştiren değil; sektör oluşturabilen girişimci bireyler yetiştiren öncü bir kurum olmak

Misyonumuz: Ekonomik ve sosyal sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak, isteyenleri meslek sahibi yapmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun mesleki yeterliliğe sahip iş gücü yetiştirmek, mesleği değerli kılmak için strateji geliştirmek ve uygulamak.

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 08.05.2024 13:45 - Görüntülenme: 209