BURDUR / BUCAK - Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BOSMTAL Müdür Yardımcımız Emre Özel ve Motorlu Araçlar Teknolojileri alan şefimiz Erkan Özel, Gündoğdu Ortaokulu ve Kızılkaya Ortaokulunu ziyaret ederek okulumuzun tanıtım faaliyetini yaptılar.

Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Emre Özel ve Motorlu Araçlar Teknolojileri alan şefimiz Erkan Özel, Gündoğdu Ortaokulu ve Kızılkaya Ortaokulunu ziyaret ederek okulumuzun tanıtım faaliyetini yaptılar.

Okulumuzun Motorlu Araçlar Teknolojileri alan tanıtımı, ilgili alan şefi Erkan Özel tarafından yapılırken Okul Müdür Yardımcımız Emre Özel ise öğrencileri mesleki eğitim ve okulumuzdaki diğer alanlar ve eğitim-öğretim uygulamaları anlamında bilgilendirdi.

Eğitim ve tanıtımlar sonrasında öğrencilere okulumuzun tanıtım broşürü dağıtıldı ve mobilya alan öğretmenlerimizin üretimini yaptığı hediyeler okul personeline sunuldu. Öğrenciler hediye edilen oyunları kullanarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Tanıtım faaliyetine katılan müdür yardımcımız Emre Özel'e, alan şefimiz Erkan Özel'e, ayrıca misafirperverlikleri için ilgili okul personeline kurumumuz adına teşekkür ederiz.

30-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 11:58 - Görüntülenme: 1531