TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri için yaptığımız başvuru sonrası kabul edilen projemiz kapsamında okulumuzda ilk proje çalışması olarak söyleşi düzenlenecek.

Söyleşiye BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI BAŞKANI DOÇ. DR. MÜMİN POLAT katılarak öğrencilerimize "Bilinçli Farkındalık ve Kariyer Bilinci" konularında hem eğitim verecek hem de bu anlamda kendi tecrübelerini aktaracak.

Proje Koordinatörü öğretmenimiz Ömer KAAN'ın yöneteceği söyleşide karşılıklı sorularla öğrencilerimiz kariyer ve iş planlaması alanında meraklarını gidermiş olacak.

28-11-2023

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 17:17 - Görüntülenme: 86